Who contributed to the “Update Amsterdam” challenge?

Dear Mappers,

Our “Update Amsterdam” challenge has ended but you might be curious, who was the big contributor!

📢 Please join us to congratulate: 👏

Remco W. !!! 😃

Remco significantly contributed to the better and more accurate maps of Amsterdam by solving 📢 446 Map Alerts in this city. These Map Alerts consisted of potential one-ways, missing geometry and speed limits. As we announced in previous communication, whoever solves 100 or more Map Alerts will receive a 30 euro online shop voucher. Remco definitely earned his prize and will receive a separate communication per email.

Congratulations again and thank you for all your contributions!!! 😃

annie-spratt-710495-unsplash

Stay tuned for another challenges!

Greetings! 😃

herelogoHERE Community Team
Alicja

2 thoughts on “Who contributed to the “Update Amsterdam” challenge?

 1. Mijn adres en straat (Hunzebos 48 1447 TZ Purmerend NL) staat nog steeds niet in het navigatiesysteem. Heb nu na drie jaar een nieuwe auto aangeschaft (Mazda CX 5) en nog steeds niet in Navigatie. De straat bestaat ca. 35 jaar. Vergelijk met Google maps.

  Liked by 1 person

  1. Beste Bert,
   Bedankt voor je bericht. Ik heb je situatie bekeken en wij hebben je adres en routing in onze core map aangepast. In Map Creator heb ik ook naar je situatie gekeken en zie ik dat je huisnummer wel juist geplaatst is maar de routing point staat wel op een andere kant van de weg. Als dit niet correct is, kan je dit wel zelf aanpassen in Map Creator. Hier zie je instructies hoe kan je routing point aanpassen: https://mapcreator.here.com/mapcreator/help/house-numbers-and-house-number-structure/house-number-attributes/
   Als het over navigatiesysteem gaat, wij zijn niet verantwoordelijk voor het navigatiesysteem maar voor de karten. Onze klanten kopen karten van ons en daarna geven ze het nieuwste release aan hun klanten. Helaas hier kan ik geen bijlage toevoegen, dus als e meer informatie wil krijgen stuur mij AUB een bericht naar mapcreatorbenelux@here.com. Met vriendelijke groet, Alicja

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.